Workshop kaarsen maken.

Workshop zelf kaarsen maken.

Work shop voor beginners.

Op zaterdag 13 november a.s. word er terug in ons atelier een workshop: 'kaarsen maken' georganiseerd. Hier leer je het ontstaan en de verschillende kaars materialen kennen. Je leert hoe je je eigen kaarsen kan gaan maken. En nadien ziijn de meer ervaren kaarsen makers aan het woord met al hun vragen. De theorie word als het ware aan de praktijk gekoppeld en daar krijgt u al de tijd en geduld voor van onze spreker. Dat je na de workshop je eigen gemaakte kaars meekrijgt is vanzelfsprekend en indien gewenst kan je ons bassispakket aankopen of later via de webshop bekomen. De kennis krjg je volledig GRATIS mee. Ook na de workshop krijg je ondersteuning mocht het niet lukken zoals je verwacht dat je gekleurde paraffine een kaars word.

Jouw foto hier binnenkort?


Neem deel aan onze workshop dit najaar.

RECENT

Kaarsen maken lijkt moeilijk.

Zelf kaarsen maken is makkelijk te leren in onze workshop. In ons atelier krijg je eerst de theorie en daarna volgt de praktijk. Al doende leer je zelf je kaarsen maken.

Van jouw verlangd?

Interesse is vanzelfsprekend, maar enige handigheid is leuk meegenomen.

Tijdens deze workshop leer je de vorm voor te bereiden, punten waar op gelet moet worden bij het kaarsen vervaardigen en vragen zijn steeds welkom na afloop.

Wat word jou geboden?

Voor € 20 neem je deel. Je krijgt de theorie, de praktijk in de vingers onder begeleiding en natuurlijk krijg je je eerste kaars mee. Een drankje tijdens de pauze is inbegrepen.

Max. aantal deelnemers is 10 en inschrijven is vereist.

POPULAIR

Webshop

De webshop staat 24/7 open voor wat je nodig hebt om kaarsen te maken. Op vragen antwoorden we zo snel mogelijk. Tot binnenkort.